top of page
Header_about_edited.png

About Us

Wij streven ernaar om onze klanten te inspireren bij het vinden van ieders eigen stijl

Wire: connect & create 

Omdat smaken nu eenmaal verschillen, is geen enkele opdracht

voor ons hetzelfde.

Voor vele opdrachtgevers, waar ook ter wereld, hebben wij reeds

het interieur gecreëerd en gerealiseerd.

Wilt u zich door ons laten inspireren?

Lees hieronder waarom Wire de juiste match voor u is!

Logistiek & Service

Wire Interiors kent korte interne communicatielijnen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen, maar u bepaalt tot hoever onze samenwerking gaat. Van vervanging van bepaalde interieur elementen tot een compleet geruisloos inrichtingstraject.

Met ons interne magazijn zorgen wij voor een duidelijk overzicht van de status van alle producten die samen een project vormen. Één overzichtelijke oplevering waarbij wij alle touwtjes in handen hebben en ook de installatie/afwerking van hoog niveau is. Van het installeren van vloeren tot decoreren en plaatsen van het huisraad pakket, Wire is uw totaal oplossing.

 

Blik op Wire
Missie & visie

In de interieur branche wordt de vraag naar luxe en duurzame producten steeds groter. Wire Interiors biedt hierin innovatieve diensten & producten waarbij kwaliteit, duurzaamheid en een sterke samenwerking centraal staan.

 

De klant staat voorop en door persoonlijk contact met uw adviseur kunt u rekenen op een positieve samenwerking. Met een nuchtere blik handelen wij voor onze klanten met één duidelijk motto; "afspraak is afspraak". 

Wij zijn Wire
Ons verhaal

Met een rijke ervaring in de meubelbranche als achtergrond, besloten Willem en René in 2006 om de handen ineen te slaan. 

Zo startte Wire Furniture BV, nu het vernieuwde Wire Interiors BV!

Wat eenvoudig begon, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle internationale onderneming op het gebied van projectinrichting voor de recreatiebranche.

 

Interieur van kwaliteit en beleving is onze drijfveer. 

De juiste uitstraling zorgt voor rust, plezier en een gevoel van comfort. Uiteraard staat kwaliteit hierbij centraal. Men verwacht van ons niet alleen een mooi plaatje, maar een functioneel interieur.

 

Met onze expertise zorgen wij voor kwaliteit tegen de juiste prijs. Doordachte interieuroplossingen zorgen voor een complete inrichting, eenvoudig onderhoud en een lange levensduur.

Our Clients

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page